In onze horecaprojecten is gastvrij-denken ons motief. Samen met de ondernemer
stellen wij een Pakket van Eisen (PvE) op, waarbinnen de gast zich welkom voelt
én het voor de ondernemer mogelijk is om de rendementsdoelstellingen te halen.

Daarbij kunnen we putten uit onze jarenlange specialisatie in horeca-interieurs, uit ervaringen van onze horecaklanten en onze professionele brede scope. 

Zo letten wij bijvoorbeeld op een goede routing en efficiënte barindeling.
Ook wordt er veel aandacht besteed aan de afwerking van de horeca-meubels, verlichting en de bar. Gezelligheid en sfeer zijn super belangrijk, maar horeca inrichting moet tegen een stootje kunnen en praktisch in onderhoud zijn.

Tijdens het ontwerpproces houden we zeker ook een blik op de toekomst; stel dat u later wilt uitbreiden, of behoefte heeft aan een gefaseerde uitvoer van een verbouwing of renovatie van uw restaurant, hotel of kantine?
Wij adviseren u dan graag, met een nuchtere en zakelijke insteek,
hoe u de uitvoering en de investeringen het best kunt plannen. In een wat langer traject is het ook zeker mogelijk om een top locatie op te bouwen, met een verrassingseffect voor uw gasten en een groeiend effect op uw rendement!

Met de juiste beleving en sfeer voor de gasten en een goede routing voor de bediening hebben wij al veel horecabedrijven ingericht, maar ook voor een barontwerp in een hockeyclub, voetbalkantine, golfclub of tennisclub kunt u contact opnemen om te profiteren van onze professionele aanpak!